7 okt.- 11 of 18 Nov. afhankelijk van de herfstvakantie

13.00- 15.30

€ 135 euro voor 6x inclusief materiaal Cordium, Centrum voor Groei en Ontwikkeling

De Ruyterstraat 65

Nijmegen

Contact Diana 0313795142

vrouwenkracht-workshops-retraites

Deze creatieve en zingeving cursus (6 bijeenkomsten) nodigt alle vrouwen uit die krachtiger, zelfbewuster, creatiever, intuïtiever en met liefde een duidelijke plek willen innemen binnen werk, familie, gezin en de aarde. Vrouwen hebben veel gemeen. In deze weken kun je elkaars spiegel zijn, er is ruimte om elkaar te ontmoeten, elkaar erkennen, met elkaar delen, elkaar zien en gezien worden. We werken vanuit een respectvolle en veilige omgeving waar jouw schaduwkant welkom is. Vrouwenkracht is ook contact maken met het lichte en donkere in jezelf. Het verborgene in jou aan het licht te laten komen.

Vaak ben je zo in een rolpatroon verstikt of/en ben je je aan het aanpassen aan de omgeving zodat je vaak niet meer weet en voelt wat nu goed voor jou is. Ook ingrijpende veranderingen zoals scheiding, dood, ziekte, verlies van werk, seksualiteit, menopauze, volwassen kinderen die uit huis gaan geven stress, onrust en haalt je vaak uit je kracht.

hoe gaan we werken

In deze cursus werken we met praktische en creatieve methoden zodat je inzicht krijgt over jezelf als vrouw, partner, werkende, moeder, oma, innerlijke kind, grenzen, aanpassen, jouw verlangen, geven en ontvangen. Het werk wat we met elkaar doen deze week werkt stimulerend, confronterend en je zal uitkomen bij jouw kernkwaliteiten, dat is wat jouw uniek maakt!!

In de groep werken we vanuit jouw creativiteit en dat doen we o.a met schilderen, tekenen, beweging, drama, vocale improvisatie, lichaamswerk, meditatie, dans, soundheling. Het werk wat je maakt zal je helpen om een helder beeld te krijgen over jezelf en situatie om vanuit daar ook mogelijkheden te zien en keuzes te maken. Leren te vertrouwen op je intuitie en innerlijke wijsheid geeft een meer voldaan gevoel en blijheid in je leven.

Voor meer informatie over de groepen ga dan naar de agenda workshops. Wil je meer weten over de ervaringen van anderen bezoek dan ervaringen van deelnemers.